KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZDE BUGÜNKÜ KONUĞUMUZ   İSMET KAZCIOĞLU OTOMOTİV YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMET KAZCIOĞLU.(EGEP)

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİMİZDE BUGÜNKÜ KONUĞUMUZ İSMET KAZCIOĞLU OTOMOTİV YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMET KAZCIOĞLU.(EGEP)

30.04.2024 41

                        İSMET KAZCIOĞLU OTOMOTİV Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmet KAZCIOĞLU Kariyer günleri etkiliğimizde öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrecilerimize gelişen Türkiye artık daha dijital bir hal almaya başladı siz öğrencilerimizinde bu dijital dünyada çeşitli yazılım ve programları kullanabilir durumda olmanız. Geleceğinize yön vermeniz gerekiyor dedi.

Çağımızda üretim yapan sektörlerde robotlarda üretim hatlarında yer almakta sizlerde bu robotlara komut yaıp onların çalışmalarını planlayan Teknik insanlar olarak bu okullardan mezun olursanız. Sizlerin bu bilgi birikimi otomatik olarak kazancınıza etki edecektir.

Bilgi birikimlerinizi bu mesleki eğitim yuvasında dahada arttırmalısınız. Sizlerin bazılarının abileri yada akrabaları şuan bizim işletmemizde çalışmakta içinizden bir kısmı bizim Fabrikamızda Staj görmekte bizler sizlerin gözlerindeki ışığı gördükçe mutlu oluyoruz. Örneğin

çalıştığı yerde ustasına bu makine neden böyle çalışıyor.Bunu şu şekilde çalıştırsak diyerek daha verimli olmazmı diyen öğrenmeye istekli arkadaşlarınız var.

                   Geleceğimizi emanet edeceğimiz siz sevgili gençleri iş hayatında başarı hikayeleriyle gördükçe mutlu oluyoruz. Lütfen kendinizi daima bilgi beceri yönünden güncelleyin diyen. İsmet KAZCIOĞLU ile hoş sohbet ortamında bir etkinlik oldu. Kendisine Teşekkür ederiz.

 

30-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-2024

İLETİŞİM

Adres:
ESENEVLER MAH. ŞEHİTLER BUL. ŞEHİT EMRE ÜÇKAN MESLEKİ VE TEKNIK ANADOLU LİSESİ NO 2/G SİMAV / KÜTAHYA


Telefon
(274) 513 7077


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın