Murat ATEŞ - Pansiyon Müdür Yardımcısı

1977 yılında Eskişehir ili Çifteler ilçesinde doğdu. İlköğrenimini İzmir ili Bayraklı ilçesinde, Ortaöğrenimini ise İzmir ili Konak ilçesi Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Teknolojisi Bölümünde tamamladıktan sonra 1995 yılında Ankara ili Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesine başlayıp 1999 yılı Haziran ayında mezun oldu. Aynı yıl Ekim ayında Simav Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine Tesisat Teknolojisi Bölümü Öğretmeni olarak atanan Murat ATEŞ 18.09.2017 tarihine kadar adı geçen okulda Öğretmenlik ve Atelye kısım şefliği yaptı. 18.09.2017 tarihinden itibaren okulumuza pansiyon müdür yardımcısı görevine getirilen ATEŞ evli ve iki erkek çocuk babası olup orta düzeyde İngilizce bilmektedir.