Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Mesleki ve teknik eğitimde bölgemizin ve ülkemizin en saygın ve tercih edilen kurum olmak.

Misyon: Atatürk ilkelerinin ışığında; milli eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda, milli ve manevi değerlerimize bağlı, çağdaş düşünceli, sorumluluk duygusuna sahip, emeğe değer veren, 21 . Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek teknik insan gücünü yetiştirmek .

Başarılar:

Saatler: Sabah 08:30-12:30 Öğleden sonra 13:15-17:10
Isınma: Jeotermal-Sıcak Su
Servis Bilgisi: Okulumuzun Servisi yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Sınalı-sınavsız öğrenci alan okul
Sportif Etkinlikler: Güreş, Dart, Bocce, Valeybol, Koşu, Futbol, Masa Tenisi,
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor, Yetimler seni Cennete Çağırıyor, Birebir Rehberlik, Pansiyonlar Okuyor, Atık Pil Toplama, Atık Yağ Toplama, Kapak toplama, Adeko İç Mimari Tasarım Programının Kullanımının eğitimi ve yaygınlaştırılması, Magmaweld Kaynak Firmasıyla Ortaklaşa süren Kaynak atölyesinin güncellenmesi ve eğitimin desteklenmesi, Kazcıoğlu Otomotiv Firmasıyla ortaklaşa yürütülen CNC oparatörlüğü eğitimi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Mesleki eğitime öğrencilerin emtegrasyonu projesi tamalandı.
Kontenjan Bilgileri: 136 ÖĞRENCİ SINAVSIZ 30 ÖĞRENCİ SINAVLI
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA ANADOLU MESLEK PROGRAMI VE MESEM PROGRAMI UYGULANMAKTADIR.

Telefon - Santral 274 5137077

WEB - https://simaveml.meb.k12.tr

Adres - ESENEVLER MAH. ŞEHİTLER BUL. ŞEHİT EMRE ÜÇKAN MESLEKİ VE TEKNIK ANADOLU LİSESİ NO 2/G SİMAV / KÜTAHYA

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :21
Öğretim Şekli :Tam Gün eğitim MESEM PROGRAMI UYGULAYAN OKUL

Yerleşim Yeri - Esenevler Mahallesi Şehitler Bulvarı No:2 43500 Simav/KÜTAHYA

Ulaşım Belediye otobüsleriyle sağlanmaktadır.216 öğrencimiz taşımalı sistemle okulumuza ulaşmakta olup ayrıca bu öğrencilerimiz öğle yemeklerini de ücretsiz olarak yemektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Simav İlçe Merkezine 5 Km uzaklıkta