Afetlerden Korunma Bilinci Eğitimleri Etkinliği

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Eğitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çerçevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimize, Aralık ayı temasında bulunan Afetlerden Korunma Bilinci Eğitimleri Etkinliği adı altında İç İşleri Bakanlığımız Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından hazırlanan videoyu izleyip, Akabinde Belletmen öğretmenlerimiz Mehmet ÇAKMAK, Özkan ER ve Mehmet Yasin AKCA tarafından Afetlerden Korunma bilinci ile ilgili eğitim verdik. Rabbim ülkemizi ve Milletimizi afetlerden koruması dileğiyle eğitimizi sonlandırdık. Yapılan programlarda emeği geçen Belletmen öğretmenlerine, personeline, yatılı öğrencilerimize okulumuz ve Pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

20.12.2023 73

20-12-202320-12-202320-12-202320-12-2023