AVRUPA OKUL EĞİTİMİ PLATFORMUNDA YERİMİZİ ALDIK.

05.03.2024 47

Okulumuzun da içinde bulunduğu 10 farklı partner okulun ve Romanya’dan iki okulun iş birliğiyle “Digital Entrepreneurship and Generation Z” isimli eTwinning projesi, Esep’te (Avrupa Okul Eğitimi Platformu) 01.03.2024 tarihinde saat 20.00’de yapılan toplantı ile başlamıştır.  Okulumuz tarih öğretmeni Murat Kahraman’ın rehberliğinde yürütülen projeyle öğrencilere geleceğin dijital mesleklerini tanıtma, dijital girişimcilik ve z kuşağının bu alandaki etkileri, başarılı girişimcilerin öne çıkan özellikleri, girişimcilik alanında başarı hikayeleri, yaratıcılık, icat, fırsat, inovasyon ve risk kavramları hakkında farkındalık yaratma amaçlanmaktadır. Öğrenme etkinliklerinde öğrencilere web 2.0 teknolojilerinin gelişmesi ile internet kullanımının getirdiği bireysel hak ve sorumlulukların farkındalığını kazandırmak ve öğrencilerin çevrimiçi ortamlarda daha bilinçli ve sorumlu bir şekilde hareket etmelerini sağlamayı hedeflemektedir. Proje çalışma süreci Mart-Nisan-Mayıs aylarını kapsamaktadır.