Bağımlılık Farkındalığı

Bağımlılık Farkındalığı "BEN HER YERDE VARIM PROJESİ"

Ben Her Yerde Varım projesi kapsamında Nisan ayının 3. haftasında “Bağımlılıklara Yönelik Farkındalık Oluşturma” etkinliğini gerçekleştirdik.

Kültür Edebiyat Yayın ve İletişim kulübü sorumlu müdür yardımcısı Nureddin Yıldırım’ın önderliğinde kulüp danışman öğretmenleri Halime Özen ve Gökhan Yonar ile birlikte okul rehber öğretmeni Mehmet Erinola tarafından görevlendirilen öğrencilerimiz hazırladıkları sloganları okulumuz öğrencileriyle paylaştılar. Sonrasında tüm sloganların bir arada olduğu bir pano hazırlandı. Yapılan etkinliğin okul sitesinde yayımlanması yoluyla velilerimize ve diğer insanlara da ulaşmayı hedefledik.

İlerleyen haftalarda yeni sloganları farklı sınıfların kapılarına asarak ve teneffüslerde anons sistemiyle öğrencilerimizle paylaşarak bu etkinliğin daha da pekişmesini ve faydalı olmasını sağlamayı hedefliyoruz.

19.04.2024 44

19-04-202419-04-202419-04-2024