OKUL SPORLARI KAPSAMINDA GENÇLER B GRUBU SOL KOL MÜSABAKALARINDA 1.GÜN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 6 MADALYA ALDI...

30.11.2023 91

Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Okul sporları Bilek güreşi gençler B il birinciliği müsabakalarında 1. Gün sol kol sonuçları: 45 kg il birincisi Yusuf Kutlu, 55 kg il üçüncüsü M.Akif Kaynak, il dördüncüsü M.Ali Yanık, 60 kg il ikincisi Mustafa Efe Sapmaz, 70 kg il ikincisi Umut Genç, 75 kg il dördüncüsü Oğuz Taşdemir olmuşlardır. Beş sıklette 6 madalya alarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Yusuf Kutlu, Bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecektir.              Müdür Yardımcısı  Kadir Gümüştepe ve Beden Eğitimi öğretmeni Şeref Akdemir ve Halil İbrahim Başogul ve Sporcu kafilemizin ulaşımını sağlayan Okulumuz Personeli Süleyman Yıldırım  arkadaşlarımı özelliklede güzel başarılar elde eden okulumuz bilek güreşi takımımız sporcu öğrencilerimizi tebrik ederiz.