OKULUMUZ PROTOKOL YÜRÜTME KURULU 18. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ..

OKULUMUZ PROTOKOL YÜRÜTME KURULU 18. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ..

07.02.2024 68

               Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol Yürütme Kurulu (PYK) 18. Toplantısını gerçekleştirdi.

              Simav TSO ve Okulumuz Proje Yürütme Kurulu Başkanı Şeref KAZCIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN, İlçe MEM Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube Müdürümüz Nevzat İNAL, Simav TSO Meclis Başkanı Zafer DÜNDAR, Simav TSO  Genel Sekreteri Ömer ÖZDOĞAN, Okul Müdürümüz Yüksel AKIN, Müdür Başyardımcımız İlhan ÖZDEMİR ile Teknik İşler Müdür Yardımcımız Mustafa ZAFER in katılım sağladığı PYK Toplantısında 2023/2024 Eğitim-öğretim Yılı 1. dönemi mesleki eğitim anlamında değerlendirildi.

              Yapılan PYK Toplantısında Mesleki Eğitimin değerlendirilmesinin yanında TOBB Mesleki Eğitim Kurulunun MEB Mesleki ve Teknik Eğitin Genel Müdürümüz Ali KARAGÖZ  e mesleki eğitimin sorunları konulu ziyareti,  Sakarya da gerçekleştirilen Mesleki Eğitim Çalıştayı ve geçen hafta Gediz de il İlçe MEM Mesleki Eğitimden Sorumlu Şube müdürleri, Proje Okulları Okul Müdürleri ve  TSO Tekstilcilerinin katıldığı Mesleki Eğitim konulu toplantı değerlendirildi. Ayrıca toplantıda okul olarak mesleki eğitimin kalitesini ve önemini arttırmak adına yapılacak çalışmalar planlandı.

07-02-202407-02-2024

İLETİŞİM

Adres:
ESENEVLER MAH. ŞEHİTLER BUL. ŞEHİT EMRE ÜÇKAN MESLEKİ VE TEKNIK ANADOLU LİSESİ NO 2/G SİMAV / KÜTAHYA


Telefon
(274) 513 7077


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın