OKULUMUZU NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ!

Milli Eğitim Bakanlığı, TOBB ve TOBB ETÜ arasında imzalanan Protokol ile Proje Protokol Okulu olan Simav Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tanıtım çalışmaları Simav Ticaret ve Sanayi Odası' nın da içinde bulunduğu Protokol Yürütme Kurulu tarafından hızla devam etmektedir. Okulumuz tarafından başarılı olan öğrencilere TOBB tarafından burs imkanı verilmektedir. Okulumuz Pansiyonlu bir okul olup 6 alan da Eğitim ve Öğretim alanında 1974 yılından günümüze faaliyetlerini sürdürmektedir. TOBB ile imzalanan protokol ile okulumuz sanayinin ve piyasanın ihtiyacı olan Kalifiye ve Nitelikli işgücünü İş hayatına kazandırmaktadır. Okulumuz mezunları Sanayinin ve iş hayatının ihtiyacı olan Mesleki Yeterliliğe sahip kişiler olup, iş hayatına kazandırılmaktadır. Mezun öğrencilerimizin tamamı çalışmak istedikten sonra İş bulabilmekte ve Aile Ekonomisine, Ülke ekonomisine katkı sunmaktadır. Bununla birlikte öğrencilerimiz okurken de Döner sermaye, İşletmelerde Staj ve Beceri eğitimleri sırasında sigortaları yapılmakta ve En az Asgari ücretin üçte biri oranında para kazanmaktadırlar. Eğitim sonrası ise staj ve beceri eğitimi yaptıkları işletmelerde diplomalarını alarak iş hayatına başlayabilmektedirler.

Ülkemiz sanayisi için hayati önem arz eden üreten, gelişen, kendini sürekli yenileyen ve kalifiyeli iş gücü yetiştiren bir okul olup, okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimiz çalışmak istediği iş kolunda rahatça iş sahibi olabilmektedir. #Geleceğiniz için Geleceğiniz Okul Simav Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.#Meslek Lisesi Memleket Meselesi,

29.06.2021 3973

02-07-202102-07-2021