Okulumuzun

Okulumuzun "Ben Her Yerde Varım" Projesi Uygulama Planı

“BEN HER YERDE VARIM” SOSYAL ETKİNLİK PROJESİ OKULUMUZ UYGULAMA PLANI

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Ben Her Yerde Varım” Projesi ile; Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda toplumun her alanında kendini gösteren Meslekî ve teknik ortaöğretim öğrencilerimizin varlığının bütün ayrıntılarıyla hissedilmesi, sektörel işbirliklerinde meslekî eğitimin öneminin anlaşılması ve ahilik anlayışının meslekî eğitimdeki yerinin toplum tarafından fark edilmesi; öğretmen ve öğrencilerimizin bu bağlamda gereken çabayı ortaya koymaları amaçlanmaktadır.

“Ben Her Yerde Varım” Projesi ile öğrencilerimizin hem meslekî bilgi ve becerilerini kullanması hem de çeşitli sosyal etkinlikler yoluyla toplumsal hayata dokunması hedeflenmektedir.

Etkinlik planı aşağıda fotoğraf olarak eklenmiştir.

28.03.2024 49

28-03-202428-03-2024