Okulumuzun Yeni Yönetim Kadrosu Görevlerine Başladı

Simav' ın ilk proje ve protokol okulu olan okulumuz Şehit Emre Üçkan MTAL' nin boşta olan idare kadrolarına beklenen atamalar gerçekleştirilmiştir.

Okul müdürlüğüne daha önce  okulumuzda yöneticilik görevi yapmış olan, Gülizar Eren MTAL' de Teknik İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Yüksel AKIN' ın ataması gerçekleştirilmiştir.

Müdür Başyardımcılığına, okulumuz Makine Tek. Alanında atelye şefi olarak görev yapan eski müdür yardımcılarımızdan İlhan ÖZDEMİR atanmıştır.

Ayrıca Müdür Başyardımcılığında görev süresi dolan Mustafa ZAFER, boşta olan müdür yardımcılığı kadrosuna atanmıştır.

Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve okulumuzun Proje Yürütme Kurulu Başkanı olan Şeref KAZCIOĞLU, başarılı olmaları temennisiyle 07.07.2022 Perşembe Günü yeni görevlerine başlayan Yüksel AKIN, İlhan ÖZDEMİR ve Mustafa ZAFER' i tebrik etti.

Biz de Şehit Emre Üçkan MTAL ailesi olarak kendilerini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

İlçemize ve okulumuza hayırlı olsun...

20.07.2022 239