Pansiyonda Hasbihal "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI "

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Egitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çercevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimize, Belletmen Öğretmenlerimiz ile beraber Mart ayı temasında bulunan 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ çerçevesinde, 18 Mart Pazartesi günü 5. Ders saatinde Tüm öğrenci ve personelimizin katılımıyla 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü nedeniyle program düzenlendi.  Dünyanın en büyük ordularının durdurulduğu tüm deniz hava ve kara unsurlarına bedenlerin siper edildiği yer olan Çanakkale! Her karış toprağı Aziz Türk milletinin kanları ile sulanmıştır. Tüm dünyaya Türklerin eğilmeyeceğini gösterdiğimiz büyük zaferi yıl dönümünde saygı ile anıldı. İstiklal uğruna ezelden bu yana hayatını kaybetmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Çanakkale geçilmedi, geçilmez!. Aynı gün akşamına da pansiyonumuzda “Çanakkale 1915” filmi izlendi. Okulumuz Kültür ve Edebiyat Klubü öğrencilerinin hazırlamış olduğu Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize okulumuz ve Pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

18.03.2024 69

18-03-202418-03-202418-03-2024