Pansiyonda Hasbihal "Bireysel Müzik/Sanat/Performans SERGİLEME"

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Egitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çercevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimize, Belletmen Öğretmenlerimiz ile beraber Pansiyonumuz Personellerinden Piyanist Şantör Hüseyin KUŞCU tarafından Şubat ayı temasında bulunan BİREYSEL MÜZİK / SANAT PERFORMANS SERGİLEME etkinliği çerçevesinde, öğrenmeyi ve algılamayı kolaylaştıran etkin yollardan biri olan, toplumu birleştirici ve geliştirici bir moral değer olan müzikle ilgili sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyerek özgüven kazanmalarına yardımcı olmak, Öğrencilerimizin medeni cesaret göstererek çalan müzik eşliğinde bireysel olarak şarkı ve türkü söylemeleri, düet yapmaları ile ilgili eğlenceli bir program düzenlendi.

Yapılan programda emeği geçen Pansiyon personellerimizden Piyanist Şantörler Hüseyin ve Halil KUŞCU 'ya, Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Can ŞİMŞEK'e ve Belletmen öğretmenlerimize okulumuz ve Pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

21.02.2024 48

21-02-202421-02-202421-02-202421-02-202421-02-202421-02-2024