Pansiyonda Hasbihal "HAYALLERİMİN KANATLARINDA SORUMLULUKLAR"

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Egitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çercevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimize, Belletmen ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz ile beraber İlçe Müftülüğümüzde görevli Bayram MARAŞLI, Osman ASLAN ve Mustafa BEKTAŞ  hocamız tarafından Şubat ayı temasında bulunan HAYALLERİMİN KANATLARINDA SORUMLULUKLAR "İnsan için ancak çalıştığınınn karşılığı vardır. (Necm, 39), ayeti çerçevesinde, Öğrencilerimizin Mü'min olarak; maddi ve manevi alanlarda başarılı olmak için çok çalışma ve gayretlerini, çabalarını çok net olarak sürdürmek zorunda oldukları, İmtihan için gönderilmiş olduğumuz dünya hayatında, ebedi hayatta kurtuluşumuzu sağlayabileceğimiz amellerle dop dolu olarak yaşamaları gerektiği, Kaybedenlerden olmamak ve kurtuluşa erişmek için hem dünya hem de ahirete yönelik çalışmaları gerektiği, Dünya hayatında üretimimizi her meşru alanda artırıp helâl yoldan rızkımızı temin ederek kendimiz, ailemiz, milletimiz ve insanlığın kurtuluşu için çalışmaları gerektiğinin bilincine varması konusunda seminer verildi.

Yapılan programlarda emeği geçen İlçe Müftülüğümüzde görevli Hocalarımıza ve Belletmen ve Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimize okulumuz ve Pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

10.02.2024 86

09-02-202409-02-202409-02-202409-02-202409-02-2024