Pansiyonda Hasbihal

Pansiyonda Hasbihal "Kariyer Günleri"

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Egitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çercevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimize, Belletmen Öğretmenlerimiz ile beraber Şubat ayı temasında bulunan KARİYER GÜNLERİ etkinliği çerçevesinde,  hedeflerini sağlıklı bir şekilde belirlemeleri, meslekleri eğitim aşaması ve çalışma koşulları bakımından daha iyi tanıyıp irdelemeleri, meslek tercihi ve kariyer planlamasında doğru adım atmaları adına, doğru hedefler belirleyerek, kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak ve Öğrencileri, başarı öykülerine sahip kişilerle buluşturarak, kendilerine örnek alabilecekleri başarılı modeller belirlemelerini ve bu yolda bilinçli çalışma zemini oluşturmalarını sağlamak amacıyla Okulumuz 2001 yılı mezunlarından Hasan SARI ile beraber yatılı öğrencilerimizle söyleşi yaptık. Sektörlerin ihtiyacı ve geleceği hakkında öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Eğitim ve iş hayatı ve sınav süreciyle ilgili bilgiler verdi. Söyleşi sonunda Pansiyon Mdr. Yrd. Murat ATEŞ tarafından günün anlam ve önemine yönelik okulumuz adına hediye plaketi verildi.

Yapılan programda emeği geçen Okulumuz mezunlarından Hasan SARI'ya ve Belletmen öğretmenlerimizden Okul Müdürü Yüksel AKIN'a, Mdr. Baş Yardımcısı İlhan Özdemir'e ve Felsefe Öğretmenimiz Özkan ER'e okulumuz ve Pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

14.02.2024 45

14-02-202414-02-202414-02-202414-02-202414-02-2024