Pansiyonda Hasbihal "Mehmet Akif ve İstiklal"

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Egitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çercevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimize Mart ayı temasında bulunan “MEHMET AKİF VE İSTİKLAL” etkinliği çerçevesinde, Okulumuz Müdür Yardımcısı Edebiyat Öğretmeni Nureddin YILDIRIM tarafından Mehmet Akif’in hayatı, kişiliği, şairliği ve Milli marş , bayrak gibi değerlerimiz hususlarında öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme sonrasında 12 Mart 1921 de Toplanan Meclis oturumunda ön elemeden geçen Meclis kürsüsünde de okunan, Milletvekilleri tarafından ayakta coşkulu olarak alkışlanan ve diğer şiirlerin okunmasına gerek görülmeyen, Milli Marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşımızın yazılış sürecinin anlatıldığı video da öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgi ve dikkatle izlendi. Allah bir daha Milletimize İstiklal Marşı yazdırmasın, niyetiyle program sonlandırıldı. Yapılan programda emeği geçen okul müdür yardımcımız Nureddin YILDIRIM’a, Pansiyondan sorumlu Müdür yardımcımız Murat ATEŞ’e ve Belletmen Öğretmenlerimiz Yusuf Tolga BAŞ ve Erkan BAŞOL’a  okulumuz ve pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

14.03.2024 49

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024