Pansiyonda Hasbihal "Paylaşmak Cömertliktir"

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Egitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çercevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimize, Belletmen Öğretmenlerimiz ile beraber Nisan ayı temasında bulunan PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR etkinliği çerçevesinde, "Sana ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: “Harcayacağınız mal, ana-baba, yakınlar, öksüzler, yoksullar ve yolcular için olmalıdır. Hayır olarak ne yaparsanız muhakkak ki Allah onu bilir.” (BAKARA 215) ayeti çerçevesinde okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet AKARSU tarafından seminer verildi. Emeği geçen Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet AKARSU’ya, Belletmen öğretmenlerimiz Murat KAHRAMAN ve Mustafa Cem KILIÇ’a, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Murat ATEŞ’e okulumuz ve pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

18.04.2024 24

18-04-202418-04-202418-04-2024