Pansiyonda Hasbihal

Pansiyonda Hasbihal "Ramazan Şöleni"

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Egitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çercevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimize, ilçe Müftülüğümüzde görevli İmam Hatip Osman ASLAN hocamız ve Belletmen Öğretmenlerimiz ile beraber Mart ayı temasında bulunan “RAMAZAN ŞÖLENİ” adı altında Ramazan ayında Birlikte olma vakti ve paylaşmanın keyfi teması ile ilgili okulumuza ismi verilen Şehit Emre ÜÇKAN’ın Anne ve Babası ile  pansiyonumuzda tüm yatılı öğrencilerimiz ile beraber iftar yapıldı. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hasan KAYIKCI tarafından  pansiyonumuzun girişine Ramazan Panosu yapıldı. Hayırseverlerin vermiş olduğu nakit yardımlar, pansiyonumuzda ihtiyacı olan öğrencilerimize dağıtıldı. ilçe Müftülüğümüzde görevli İmam Hatip Osman ASLAN hocamız ile beraber Teravih Namazı eda edilip, Mukabele okundu. Daha sonra toplu olarak konferans salonumuzda Osman ARSLAN hocamız tarafından Ramazan ayı ve yardımlaşma, Fitre, Sadaka ve Zekat kavramlarının açıklanması ile ilgili konferans verildi. Konferans sonunda Gazze ve Filistin için dualar edilip programımız sonlandırıldı. Emeği geçen ilçe Müftülüğümüzde görevli İmam Hatip Osman ASLAN hocamıza ve Belletmen Öğretmenlerimiz Nihat DÜZGÜN, Mustafa Cem KILIÇ ve Mehmet Yasin AKCA’ya, Şehidimizin ailesine ve öğrencilerimize, Ramazan panosunu hazırlayan Din Kültürü öğretmenimiz Hasan KAYIKCI’ya ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Murat ATEŞ’e okulumuz ve pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

20.03.2024 71

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024