Pansiyonda Hasbihal "ŞEHİTLİK VE ŞEHİT AİLELERİ ZİYARETİ ETKİNLİĞİ"

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Egitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çercevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan bir grup parasız yatılı öğrencilerimiz, Okul Müdürümüz, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz ile beraber, Mart ayı temasında bulunan ŞEHİTLİK VE ŞEHİT AİLELERİ ZİYARETİ ETKİNLİĞİ  çerçevesinde, Simav İlçemizin Yeniköy kasabasında ikamet eden Şehit Ailelerimizi ve Şehit ailelerimizle beraber Yeniköy Şehitliğini Ziyaret ettik. Yeniköy Şehitliğinde kabri bulunan aynı zamanda okulumuz mezunu ve okulumuza ismi verilen Şehidimiz Emre Üçkan ile beraber diğer şehitlerimize okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mehmet

AKARSU tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Dualar edildi. Pansiyonumuzun yatılı öğrencileri tarafından, şehitlerimizin mezarlarına çiçekler dikilip, sulandı. Şehit ailesi tarafından öğrencilerimize ikramda bulunuldu. Şehidimizin kabri başında bulunan bayrağın, yenilenmesi için, şehidimizin babasına okul müdürümüz tarafından bayrak takdim edildi. Şehitlerimize buradan tekrar Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun inşallah. O kahramanların sayesinde bugün Türkiye Yüzyılı'nı yaşıyoruz. Bizler devlet ve millet olarak şehitlerimizin bize emaneti olan değerli ailelerine minnet borçluyuz ve bugün olduğu gibi, her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Programda Emeği geçen Başta Şehidimizin Anne ve Babasına, Okul Müdürümüze, Pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcımıza, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimize, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli şoförümüze ve yatılı öğrencilerimize  okulumuz ve pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

18.03.2024 49

18-03-202418-03-202418-03-202418-03-202418-03-2024