Pansiyonda Hasbihal "Siber Zorbalık Eğitimi"

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Egitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çercevesinde Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimize, Belletmen Öğretmenlerimiz ile beraber Nisan ayı temasında bulunan SİBER ZORBALIK EĞİTİMİ etkinliği çerçevesinde, Siber zorbalığı önlemek için, tuzaklara düşmemek, tanınmayan kişilerle etkileşim kurmamak, kişisel bilgileri herkesle paylaşmamak, engellemek ve yardım istemek, Zorbalığın herkese zarar veren ve kabul edilemez bir davranış olduğu başta okulumuz öğrencileri olmak üzere toplumun tamamını etkileyen bu konularda bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını arttırmak amacıyla okulumuz Rehber öğretmeni Mehmet ERİNOLA tarafından seminer verildi. Emeği geçen Okulumuz Rehber Öğretmeni Mehmet ERİNOLA’ya, Belletmen öğretmenlerimiz Yüksel AKIN ve Baysal OBUT ve Ahmet TUNÇ’a Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Murat ATEŞ’e okulumuz ve pansiyonumuz adına teşekkür ederiz.

19.04.2024 26

19-04-202419-04-202419-04-202419-04-2024