Veli Toplantısı (9. Sınıf)

Veli Toplantısı (9. Sınıf)

ŞEHİT EMRE ÜÇKAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE YENİ KAYIT OLAN ÖĞRENCİLERİN VELİLERİYLE BİR ARAYA GELİNDİ.

 

            Okul müdürümüz Yüksel AKIN 9. Sınıf öğrenci velileriyle bir araya gelerek tanışma toplantısı yaptı. Toplantıda öğrenci velilerine seslenen Okul müdürü Yüksel AKIN; Okulumuz Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Eğitimde Doğru adres olduğunu vurguladı.

            Mesleki Eğitimin Ülkemizin geleceğine yön veren eğitim olduğunu vurgulayan Okul Müdürümüz Yüksel AKIN, "okulumuzu tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Okulumuz 1974 senesinden beri Eğitim ve Öğretime devam etmektedir. Bölge okulları içerisinde makine parkı açısından en iyi durumda olan okulumuz 6 alanda hizmet vermektedir. Bunlar sırasıyla Bilişim Teknolojileri Alanı , Elektrik- Elektronik Teknolojisi Alanı, Metal Teknolojisi Alanı, Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı'dır.

            Alanlarımız Makine parkı açısından yeterli araç gerece sahip olup, tecrübeli  öğretmen kadrosuyla çalışmaktadır. Okulumuzun Şehrin girişinde olması münasebetiyle tüm öğrencilerimize öğle yemeği hizmeti verebilmek gayretindeyiz. Devletimiz okulumuz pansiyonunda pişen yemekten Pansiyonda kalanlar ve Taşıma kapsamında olanlar hariç olmak üzere günlük bedelini ödemek kaydıyla herkese yemek yeme fırsatı vermektedir. Ancak Şehir merkezinden gelen ve ekonomik olarak durumu iyi olmayan öğrencilerimizde var. Sizlerden bu konuda hassas olmanızı ve Okulumuza bu konuda destek olmak için çevrenizde kurban adak ve bağış yapacakları yönlendirme yaparak destek olmanızda yarar var.

             Öğrencilerimizin Kılık Kıyafet konusunda Siyah pantolon giymeleri birlikteliği sağlamak için iyi olacaktır. Ayrıca Okul Aile birliğinde görüşülmek üzere tek tip okul kıyafeti tasarlanması ve karara bağlanması sağlanacaktır. Bu konuda tüm velilerimden yardımcı olmalarını istiyorum. 

            Okulumuza ulaşımda Simav Belediyesinin belirli saatlerde otobüs seferleri ile sağlanabilmektedir. Okulumuzu hep birlikte daha iyi ve güzel bir hale getirmek için hep birlikte çabalamalıyız. " diyerek toplantıdan ayrıldı.

27.09.2022 157

27-09-2022

İLETİŞİM

Adres:
ESENEVLER MAH. ŞEHİTLER BUL. ŞEHİT EMRE ÜÇKAN MESLEKİ VE TEKNIK ANADOLU LİSESİ NO 2/G SİMAV / KÜTAHYA


Telefon
(274) 513 7077


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın